Datorita probioticelor din Prolife, microflora naturala a pielii este echilibrata, ceea ce determina imbunatatirea aspectului si a starii de sanatate a acesteia. La nivelul tegumentului, probioticele au capacitatea de a reduce semnificativ petele rosii, aspectul tenului devenind vizibil mai neted si mai sanatos

Confera pielii un aspect sanatos

Datorită probioticelor din Prolife, microflora naturală a pielii este echilibrata, ceea ce determina imbunătățirea aspectului si a stării de sănătate a acesteia. La nivelul tegumentului, probioticele au capacitatea de a reduce semnificativ petele roșii, aspectul tenului devenind vizibil mai neted si mai sănătos. 

 

 

Scade semnificativ riscul inflamatiei

Datorită acțiunii produselor Prolife, problemele pielii cauzate de microbi sunt reduse, rezultatele fiind vizibile dupa numai o săptămana de utilizare. Dezinfectarea cu produse chimice nu mai este necesară, iar numărul bacteriilor ce pot provoca infectii este redus la minim, scăzând astfel riscul apariției efectelor nocive asupra pielii.

 

 

Curata scurgerea atunci cand ati terminat

Atunci cand produsele noastre de curățare sunt utilizate cu apa, o mare parte din acestea ajung in țevile de scurgere. Si aici probioticele își exercita acțiunea benefică, consumând substanțele organice si păstrând mediul curat din punct de vedere bacteriologic. Acest aspect reprezintă un avantaj suplimentar al produselor Prolife.

 

 

 

 

 

 

 

Combate mirosurile neplacute

Mirosul, fie el plăcut sau neplăcut, este cauzat de gaze. In locuința, responsabile pentru apariția mirosurilor sunt de obicei bacteriile. Prin metabolismul lor, cele mai multe bacterii produc gaze urat mirositoare. Deoarece probioticele nostre produc doar gaze inodore, mirosul neplăcut este prevenit in mod activ si nu doar mascat de parfumuri adăugate. 

 

Pliurile de la nivelul axilei si din zona inghinală reprezintă teren propice pentru bacteriile noastre "bune". Aici se pot multiplica si lupta cu mirosurile neplăcute. Foarte important este faptul ca produsele din gama Prolife nu sunt blocante ale glandelor sudoripare si nu împiedica secreția acestora, ci acționează asupra mirosului neplăcut.  Acest efect de combatere a mirosului neplăcut fără a împiedica secreția sudoripara este cu atât mai important cu cat se cunoaste faptul ca blocarea transpirației nu este un proces benefic pentru organism. 

 

Prietenos cu pielea

Produsele Prolife acționează blând cu pielea. Datorită compoziției sale atent selecționata si echilibrata este restabilit echilibrul microflorei pielii. 

 

 

 

 

......

 

 

 

 

Hraneste pielea

Produsele Prolife BODYCARE conțin agenți umectați ce păstrează pielea hidratată. Acest lucru menține elasticitatea si aspectul sănătos a pielii.

 

 

cumpara acum!

CLICK pentru mai multe produse!