Timp de secole s-a considerat ca o igiena buna presupune înlăturarea completa a microorganismelor cu ajutorul dezinfectantilor. Dezinfectia are scopul de a distruge germenii, bacteriile, ciupercile şi alte micro-organisme de pe echipamente şi suprafeţe de lucru, pardoseli etc. Cercetările realizate de-a lungul anilor au evidențiat pericolul la care ne supunem prin înlăturarea completa a microorganismelor de pe mediile cu care intram in contact. Oamenii de știința au concluzionat ca cea mai mare parte a bacteriilor sunt folositoare si necesare vieții pe pământ.   

 

 Cu cat învățam mai mult despre bacterii, cu cat ne concentram mai mult pe acțiunea lor si începem sa le privim mai atent, cu atat conștientizam pericolul la care ne supunem prin înlăturarea lor completa. In ultimii ani am fost copleșiti de reportaje media despre asa numitii superbugs - microbi rezistenți la multipli agenți antimicrobieni - punându-se accent pe pericolul pe care il reprezintă o infecție cauzată de aceștia, care nu poate fi tratată, datorită agresivității cu care microbul cauzator de infecție respinge orice medicament. O astfel de infecție poate produce moarte, cu riscul răspândirii si la alți indivizi si cu repercusiuni grave atat asupra individului cat si a societății.    

 

Cum a-i reacționa daca ai fi in permanenta atacat?! Natura lor agresiva poate fi explicata de utilizarea excesivă a antibioticelor, dezinfectantilor si biocidelor, fata de acțiunea cărora aceștia nu au făcut altceva decât sa se apere, ajungând, in ultimele decade, sa fie imuni la acțiunea lor.  Din fericire, nu toate bacteriile sunt periculoase, existând o multitudine de microorganisme "prietenoase" care lucrează pentru sănătatea noastră - probioticele.  Termenul probiotic provine din latinescul pro bios= pentru viața, subliniind importanta acestor bacterii pentru sănătate. Cele mai cunoscute surse sunt alimentele fermentate, iaurturi, fructe. Ne-am propus sa izolam aceste probiotice atat de benefice organismului uman si sa le introducem intr-o gama de produse de curățare si întreținere, cu scopul de a înlocui dezinfectanții atat de nocivi, cu o serie de produse care curată in profunzime, aducând doar beneficii, atat utilizatorilor cat si mediului înconjurator.   

 

 Mecanismul de acțiune al produselor pe baza de probiotice consta in înlocuirea treptata a bacteriilor de pe suprafețe cu bacterii benefice. Beneficiile folosirii acestora sunt multiple: mediu înconjurator protejat, suprafețe curate, număr redus de infectii cu bacterii multirezistente, costuri reduse pentru utilizatori, risc minim de leziuni sau iritații la nivelul tegumentelor sau a cailor respiratorii ale celor ce le întrebuințează.

 

 

 

 

 

 

Conair Service srl

Magazin desfacere - Bulevardul Regina Maria nr. 41 - ÎN CURÂND

BUCURESTI, SECTOR 1, STR. G-RAL BURILEANU NR 16

office @conair-probiotics.ro


Social

conair probiotcs

Pentru orice fel de informatii despre produsele noastre, va rugam folositi formularul de mai jos, sau trimiteti un mail la office@conair-probiotics.ro

 

*Campurile marcate cu * sunt obligatorii