O gama larga de bacterii patogene (cauzatoare de boli) duc la numeroase probleme de sanatate la oameni. Cateva exemple ar fi Clostridium difficile, E-coli, Enterococcus, Legionella, Listeria, Salmonella, Staphylococcus aureus (MRSA) si Streptococcus. Pe langa pericolele aduse de aceste microorganisme in mediu,ele sunt de asemenea responsabile pentru pierderi economice masive(costuri medicale, asigurari) Folosind antibiotice si dezinfectanti aceste probleme au putut fi controlate cu usurinta in trecut.

Cu toate astea in ultimii ani s-a constatat o crestere accentuata a rezistentei bacteriilor impotriva acestor “agenti miraculosi” pe tot sectorul medical, intr-o asemenea masura incat o abordare radicala era necesara. Conair Probiotics prin produsele noastre Prolife ofera astazi o solutie inovatoare si durabila impotriva problemelor de rezistenta la dezinfectanti chimici care apar la tot mai multe bacterii in mediul spitalicesc

 

 

Toate produsele noastre contin bacterii benefice mediului, care raman pe suprafata dupa curatare, pentru a instala o microflora sigura si sanatoasa. Inca de la lansarea din 2006 a produselor care le aducem astazi in Romania, acestea au fost folosite cu succes in peste 50 de tari, vizand o gama larga de domenii:
- Spitale, sanatorii, clinici particulare
- scoli
- cluburi sportive
- hoteluri
- industrie alimentara
- cladiri publice / birouri

 

prolife - mod de actiune

Orice suprafata contine biofilm. Biofilmul este o acumulare a microorganismelor, unite printr-o matrice foarte persistenta a compusilor organici, cum ar fi proteine si exopolizaharidelo. Aceasta ofera un mediul ideal pentru ca bacterii nedorite sa prospere. Biofilmul actioneaza ca un scut intre aceste bacterii si lumea exterioara.

Ca urmare, curatarea si dezinfectarea nu afecteaza aceste bacterii “ascunse" in biofilm. Produsele Prolife Healthcare lucreaza folosind o combinatie de detergenti ecologici, enzime si bacterii probiotice pentru a indeparta murdaria de suprafata, eliminarea biofilmului si, prin urmare, reduce riscul de infectie.

Bacteriile probiotice vor ocupa spatiul de pe suprafata si vor simti si consuma orice sursa de hrana(mizerie) disponibile pe acea suprafata.
Compozitia bacteriilor Prolife a fost aleasa in asa masura incat este garantat efectul intr-o plaja larga de temperaturi, Ph si umiditate. Prin producerea de enzime in situ, folosirea produselor Prolife duce la o curatare profunda la nivel microscopic.

 

Beneficii 

Prin intermediul mai multor studii clinice s-a demonstrat in mod incontestabil, ca un protocol bun de curatare pentru mediu, are ca rezultat imediat reducerea infectiilor in cadrul spitalului. Siguranta unui institut medical depinde in mare masura de puritatea microbiana a mediului sau, minimizarea riscului de contaminare incrucisata cu microbi.  Rezultatele pozitive ale curatirii cu probiotice in sectorul medical sunt in primul rand evidente la nivel de pacient, care poate conta pe o recuperare buna a bolii sale initiale, fara riscul aparitiei de complicatii cauzate de bacterii spitalicesti.
Bazat pe cele mai recente numere pentru SUA (Germ Warfare Magazine), 31.000 de vieti ar putea fi salvate folosind curatarea probiotica.

 

  

 

Cum a-i reacționa daca ai fi in permanenta atacat?! Natura lor agresiva poate fi explicata de utilizarea excesivă a antibioticelor, dezinfectantilor si biocidelor, fata de acțiunea cărora aceștia nu au făcut altceva decât sa se apere, ajungând, in ultimele decade, sa fie imuni la acțiunea lor.  Din fericire, nu toate bacteriile sunt periculoase, existând o multitudine de microorganisme "prietenoase" care lucrează pentru sănătatea noastră - probioticele. 

 

Termenul probiotic provine din latinescul pro bios= pentru viața, subliniind importanta acestor bacterii pentru sănătate. Cele mai cunoscute surse sunt alimentele fermentate, iaurturi, fructe. Ne-am propus sa izolam aceste probiotice atat de benefice organismului uman si sa le introducem intr-o gama de produse de curățare si întreținere, cu scopul de a înlocui dezinfectanții atat de nocivi, cu o serie de produse care curată in profunzime, aducând doar beneficii, atat utilizatorilor cat si mediului înconjurator.   

 

 

 

cumpara acum!

CLICK pentru mai multe produse!