Noi credem ca natura este un bun comun al omenirii, fata de care nu avem doar drepturi, ci mai ales obligația de a-i asigura condiții normale de existența si de dezvoltare. Ghidându-ne dupa aceste principii consideram necesară aducerea pe piața a unor produse care sa nu intre in conflict cu natura si care sa asigure echilibrul intre necesitățile noastre si cele ale mediului înconjurator. Dorim sa împiedicam natura sa reacționeze agresiv atunci cand intra in contact cu produsele noastre si ne-am asigurat ca efectele acestora asupra mediului înconjurator nu sunt daunătoare, ci dimpotrivă, benefice, contribuind in egala măsura, la menținerea unui mediu curat atât in casa cat si in afara acesteia. Garantam calitatea si siguranța produselor noastre si ne concentram pe crearea unei relații puternice, bazată pe încredere si respect fata de natura si clienții noștri. 

 

    Mecanismul de acțiune al produselor din gama Prolife consta in înlocuirea microorganismelor patogene din aer, dar si de pe anumite suprafețe, cu bacterii benefice. In ciuda procedurilor intensive de dezinfecție, izbucniri recurente de epidemii încă au loc, de cele mai multe ori mai agresive datorită apariției rezistentei bacteriilor la acțiunea dezinfectantilor chimici folosiți in mod uzual. Noua generație de produse Prolife acționează pe trei nivele, furnizând un răspuns durabil la nevoile oamenilor de a trai intr-un mediu curat si sănătos. Astfel, gama Prolife:

  • curata profund orice suprafața, chiar si in zonele greu accesibile;
  • previne si elimina mirosurile neplăcute

  • introduce o microflora sigura si sănătoasa pentru mediu

 

Elimina alergenii

  Probioticele noastre sunt selectate astfel încât sa producă enzime care provoacă degradarea unei game largi de alergeni. Prin acest mecanism, produsele Prolife elimina de la nivelul pielii si a suprafețelor, agentul cauzator de alergii. Care sunt cauzele alergiilor? Praful, excrementele acarienilor si nu acarienii înșiși.

 

 

 

combate mirosurile

Mirosul, fie el plăcut sau neplăcut, este cauzat de gaze.
In locuința, responsabile pentru apariția mirosurilor sunt de obicei bacteriile. Prin metabolismul lor, cele mai multe bacterii produc gaze urat mirositoare. Deoarece probioticele nostre produc doar gaze inodore, mirosul neplăcut este prevenit in mod activ
si nu doar mascat de parfumuri adăugate.

 

 

 

Prietenos cu pielea 

Majoritatea produselor de curățare - in special cele cu putere mare de curățare - irita pielea. Acest lucru nu se întâmpla in cazul gamei de produse Prolife datorită faptului ca probioticele au un efect calmant asupra pielii, menținându-si acțiunea de curățare. Detergentul este un produs ecologic.

 

 

 

 

 

 

 

Lupta cu umezeala si mucegaiul de la nivelul oricarei suprafete

Organismele probiotice din produsele Prolife sunt stabilizate si adăugate in forma lor latenta (spori). In momentul in care ajung la nivelul suprafeței ce urmează a fi curățata, ramân fără agentul stabilizator si încep sa germineze. Pentru a avea loc acest proces este nevoie de umiditate. Germinand, consuma apa si îndepărteaza astfel umiditatea de pe suprafețe. Ca urmare are loc reducerea riscului de apariție a mucegaiului (, unul din cei mai cunoscuți si frecventi alergeni.)

 

Economica si la preturi   accesibile

Produsele Prolife sunt foarte puternice datorită concentrației minime eficiente (MEC). Astfel, fiecare mililitru de soluție conține 50 milioane de organisme probiotice. La o concentrație sub 50 milioane/ml, efectul probioticelor scade, iar populația de organisme probiotice se deteriorează rapid. Astfel, datorită concentrație ridicate, este nevoie de o cantitate redusă de produs pentru un efect maxim, economisind astfel bani.

 

 

 

Curata in continuare atunci cand va opriti din curatenie.

Probioticele noastre stabilizate continua procesul de curățare chiar si dupa ce va opriți din curățenie. Motivul este simplu. Un ferment probiotic este compus dintr-o serie de microorganisme benefice ce supraviețuiesc pe suprafațe si se multiplica. Murdăria, care nu este vizibila cu ochiul liber, reprezintă "hrana"acestor microorganisme. In acest mod, ele curata in timp ce se "hrănesc". 
  Probioticele produc de asemenea enzime ce descompun proteinele si grăsimile. Am adăugat gamei nostre HOMECARE extraenzime in vederea prelungirii acțiunii de curățare de la o utilizare la alta.
 

 

 

 

Nu cere nicio ajustare suplimentară 

Prolife nu necesita lavete speciale. De asemenea, procesul de curățare nu este diferit fata de cel de pana acum. Trebuie doar sa folosiți produsele Prolife in locul produselor chimice obișnuite de curățare. Aveți posibilitatea de a schimba instantaneu produsele obișnuite cu cele din gama Prolife. 

 

 

cumpara acum!

CLICK pentru mai multe produse!