stiati ca...

Bacteriile, alergenii, acarienii și mucegaiul sunt peste tot! Ele cresc pe suprafețe și obiecte la fel de mult cum se găsesc si în aer. Acestea sunt transferate printr-o atingere și răspândite prin inhalare de aer comun. Doar prin tratarea aerului nu vom putea obtine rezultate bune si curățarea fizică, constantă a fiecărui obiect și suprafață este practic imposibila. Si chiar dacă ar fi posibil, nu putem accesa cele mai preferate locuri ale patogenilor :conducte de aer, saltele, covoare, telefoane mobile, chiar și găurile din jurul butoanelor de la telecomanda. - PROBIOTICELE AJUNG ORIUNDE -.PROair este singura solutie disponibila in acest moment pentru a asigura o protectie completa impotriva agentilor contaminanti biologici, aeropurtati sau de suprafata.
Sistemele automatizate de pulverizare PROair au fost concepute pentru a distribui un compus probiotic unic, sub forma de vapori, pentru a crea un strat protector de microflora probiotica, strat ce acopera si protejeaza toatele suprafetele, vazute si nevazute. Microflora creata consuma toate resursele organice care servesc drept hrana pentru bacteriile patogene si mucegai.

 

Oamenii in lumea dezvoltata petrec mai mult de 90% din vietile lor in interior, unde respira si intra in contact cu miliarde de forme de viata imposibil de observat cu ochiul liber - microorganisme. Cladirile sunt ecosisteme complexe, care sunt o sursa importanta de anumite bacterii care sunt bune pentru noi, si altele care sunt nocive. Ce anume determina tipurile si distributia bacteriilor din interior? - Cladirile sunt colonizate de microbii din aer care fie intra pe ferestrele deschise, prin intermediul unor sisteme de ventilare mecanica, fie sunt aduse in interior de oameni si alte creaturi. Soarta microbilor din interior depinde de interactiunile complexe cu oamenii si cu mediul antropologic.

 

  

 

Peste tot exista ecosisteme invizibile, alcatuite din forme de viata minuscule - bacterii, virusi si fungi. Birourile, calculatoarele, pixurile, cladirile, toate adapostesc colonii microbiene. Cand proiectam aceste lucruri, ar trebui sa luam in considerare aceste lumi invizibile, gandindu-ne si la modul in care interactioneaza intre ele si cu ecosistemul nostru personal. Suntem gazda a trilioane de microbi, iar acestia determina cum suntem.

 

 

Microbii din intestine ne pot influenta greutatea si starea de spirit. microbii de pe piele ajuta la intarirea sistemului imunitar, microbii din gura ne improspateaza sau nu respiratia, si cel mai important e ca ecosistemele noastre personale interactioneaza cu ecosistemele a tot ceea ce atingem - de pilda cand punem mana pe un pix, se produc schimburi microbiene. Jonglarea cu ecosistemele invizibile din jurul nostru, ar deschide o cale de influenta fara precedent asupra sanatatii noastre. Este posibil sa proiectam ecosisteme microbiene? - raspunsul este da - asta facem acum prin sistemele noastre de dispersie a bacteriilor probiotice din produsele Prolife

 

 

 

 

 

 

De ce PROAIR? de ce PROBIOTICE?

 

 

 

 

 

produse proair

CLICK pentru oferta completa!