probisana

un produs Chrisal

eco benefic

Tehnologia probiotică încorporată în toate produsele PROBISANA este eco benefică. Bacteriile probiotice bune contribuie activ la tratarea naturală a apelor folosite și contribuie la menținerea unei microflorie naturale

probiotice

Produsele PROBISANA conțin probiotice care au fost testate pentru performanța lor maximă în aer liber și pe piele. În plus, toate formulările PROBISANA sunt extrem de stabile pentru a oferi o durată de depozitare de minimum 2 ani, cu adevărat unică în lumea probioticelor!

siguranta

Toate ingredientele din produsele PROBISANA au fost testate pe scară largă pentru siguranța lor maximă, utilizându-se strict concentrații ale ingredientelor cu mult sub orice limită de siguranță impusă de Comisia Europeană și de alte institute internaționale.

 

eficacitate

Eficacitatea tuturor produselor PROBISANA a fost testată extensiv în laboratoarele producătorului Chrisal, precum și prin intermediul universităților sau al altor instituții academice sau centre de cercetare.

Ce este probisana?

Produse de curățare și produse pentru îngrijire personală și igienă sunt adesea nesănătoase. Unele produse sunt chiar periculoase pentru om și mediul înconjurător. Produsele de curățare chimice agresive, chiar și cele care pretind că sunt ecologice, perturbă microflora delicată din natură și creează astfel un mediu de viață nesănătos. De asemenea, ele promovează dezvoltarea unor superbacterii multirezistente și cresc riscul de infecții și alergii. Produsele pentru îngrijire personală conțin adesea prea multe ingrediente chimice, cum ar fi aluminiu, zirconiu, clorhidraturi de aluminiu (cum ar fi în deosprays) și parabeni (ca și în loțiunile de corp și cremele de piele). Astfel de ingrediente pot provoca disconforturi grave și iritații sau chiar pot promova dezvoltarea cancerului. Căutați produse care nu conțin substanțe chimice sau toxice? Faceți astăzi o schimbare și alegeți să utilizați produsele probiotice PROBISANA și să începeți să trăiți o viață sănătoasă! PROBISANA este o tehnologie revoluționară, dovedită științific. Produsele PROBISANA conțin 100% ingrediente active naturale. Produsele au un efect benefic asupra oamenilor și animalelor. Produsele PROBISANA sunt, de asemenea, anti-alergenice și reduc riscul aparitiei factorilor alergeni și infecțiior. Produsele PROBISANA sunt, de asemenea, eco benefice!

cumpara acum

produse probisana 

CLICK pentru oferta completa!