top of page
bf1.png
biofresh1.png

BIOFRESH

Extindeti viata fructelor si legumelor dumnevoastra prin spalare si depozitare corecta

Untitled-3 [Recovered].jpg
100org.png

Bio FRESH este o solutie 100% organica, imbogatita cu bacterii probiotice

apple.png

Bio FRESH ajuta la mentinerea proaspata a fructelor pentru mai mult timp

Untitled-4.png

Bio FRESH indeparteaza si tine la distanta de suprafata produselor, bacteriile daunatoare si agentii patogeni

Untitled-2 [Recovered].png

Previne deteriorarea din cauze bacteriene a fructelor si legumelor

Image by Orlova Maria

Stiati ca...

Produsele proaspete, inclusiv mere,

struguri, salata, piersici, ardei, spanac, varza si rosii, sunt cunoscute 

pentru ca adapostesc populatii mari de bacterii, dar abia incepem sa exploram diversitatea de comunitati asociate acestor produse.

​

Stim ca agenti patogeni umani importanti pot fi asociati cu produse (de exemplu, L. monocytogenes, E. coli, Salmonella) si, deoarece produsele proaspete sunt adesea consumate crude, astfel de agenti patogeni pot provoca focare de boala pe scara larga.

​

Pe langa faptul că provoaca direct boala, acei microbi care se gasesc in produse pot avea alte efecte, mai putin directe asupra sănatatii umane. 

    Expunerea la microbi asociati cu plantele poate influenta dezvoltarea alergiilor, iar consumul de produse crude poate reprezenta un mijloc important prin care noi linii de 

bacterii comensale sunt introduse in sistemul gastrointestinal uman.

Mai specific, microbii asociati cu productia pot avea efecte importante asupra ratelor de stricare a alimentelor, iar multi dintre microbii gasiti pe suprafetele bucatariei par sa provina din surse de produse .

1bf.jpg

Indepartati murdaria de pe fructe si legume in mod normal sub jet de apa

1

bfr2.jpg

umpleti un vas cu apa si adaugati produsele

2

bfr4.jpg

adaugati doua linguri de BIOFRESH si lasati produsele sa stea 10 minute 

3

bfr3.jpg

scoateti fructele si depozitati-le fie direct in frigider fie in cosulete, fara a le usca sau sterge cu carpe

4

bottom of page